AinejärjestöImago

Opiskelu yliopistossa on muutakin kuin luennoilla istumista. Ainejärjestö tekee elämäsi parhaasta ajasta yhteisöllisen kokemuksen.

Imago ry on Jyväskylän yliopistossa viestinnän johtamista ja yhteisöviestintää pääaineenaan opiskelevien oma ainejärjestö. Toiminnasta vastaa vuosittain vaihtuva hallitus. Imagon päätehtävä on valvoa opiskelijoiden etuja opintoasioissa sekä saada aikaan ja ylläpitää yhteistyötä ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Yksi tärkeimmistä tehtävistä on järjestää opiskelijoille vapaa-ajan aktiviteetteja sekä erilaisia tapahtumia ja excursioita.

Tutustu toimintaamme tarkemmin:

Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma kertoo kuluvan toimintakauden tavoitteet

Lue lisää

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma ohjaa Imagon viestinnän tavoitteita ja tarkoitusta

Lue lisää

Ympäristösuunnitelma

Imago on sitoutunut JYY:n ympäristöohjeisiin ja tukee ekologista opiskelua

Lue lisää

Toiminta

Imagon arkeen ja juhlaan kuuluu monenlaista aktiviteettia ja tapahtumaa. Jäsenille järjestetään monipuolista toimintaa esimerkiksi yhteisten kahvihetkien, liikuntavuorojen, juhlien ja yritysvierailujen muodossa. Imago huolehtii jäsentensä hyvinvoinnista opiskelun ohessa ja pitää huolen ettei yksikään imagolainen jää osattomaksi opiskelijaelämän riennoista ja riemuista.

Toiminnasta saa ajankohtaista informaatiota seuraamalla Imagoa somessa. Ideoita ja toiveita tapahtumista saa lähettää meille suoraan etusivun palautelaatikon kautta. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan Imagon toimintaan ja tapahtumiin!

-97 never forget

Yhteisöviestinnän oppiaineeseen perustettiin ainejärjestö CoMix ry vuonna 1997. Vuonna 2008 nimi muutettiin Imago ry:ksi. Toiminta on ollut aktiivista alusta alkaen ja Imago on pyrkinyt määrätietoisesti lisäämään oppiaineen tunnettuutta opiskelijoiden, yritysten ja muiden sidosryhmien keskuudessa.

Syksyllä 2017 Imago siirtyi Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun alle. Samalla oppiaineen nimi muuttui viestinnän johtamiseksi.